Poradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją : piekarnia / Barbara Jackiewicz.

By: Jackiewicz, BarbaraContributor(s): Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr (Gdańsk) [pbl]Material type: TextTextPublication details: Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2004. Description: 100 s. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 8371879113Subject(s): Żywność -- aspekt zdrowotny -- Polska -- 1990- | Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny -- Polska -- poradniki | Higiena żywności -- poradniki | Higiena żywności -- prawo -- Kraje Unii Europejskiej
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 341643 Available 1000341643