Wybrane metody analizy żywności : oznaczanie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń : materiały do ćwiczeń z towaroznawstwa artykułów spożywczych / red. nauk. Maria Małecka ; [aut. Marian Kasperek et al.].

Contributor(s): Małecka, Maria [Red.] | Kasperek, Marian | Akademia Ekonomiczna (Poznań). Wydawnictwo [pbl]Material type: TextTextSeries: Materiały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu ; nr 136Publication details: Poznań : Wydaw. Akademii Ekonomicznej, 2003. Description: 181 s. : rys. ; 24 cm + 1 CDContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 8389224658Subject(s): Żywność -- analiza -- podręczniki laboratoryjne
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Notes Date due Barcode
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 341587 664 Available 1000341587
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 256750 664 Available Brak CD 1000256750

Bibliogr. s. 176-181.

Praca przeznaczona dla studentów kierunku towaroznawstwa Akademii Ekonomicznej w Poznaniu i dostosowana do programu przedmiotu "towaroznawstwo artykułów spożywczych", obejmującego wykłady i ćwiczenia.