Żywienie człowieka : podstawy nauki o żywieniu / pod red. Jana Gawęckiego i Lecha Hryniewieckirgo ; [aut.: Stanisław Berger et al.].

Contributor(s): Gawęcki, Jan, (1944- ) [Red.] | Hryniewiecki, Lech, (1929-1998) [Red.] | Berger, Stanisław, (1923-2024) | Wydawnictwo Naukowe PWN [pbl]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2005. Edition: Wyd. 2 popr. 3 dodrDescription: 512, [1] s. : rys., tab., wykr. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 8301139471; 8301139544Other title: Podstawy nauki o żywieniuSubject(s): Żywienie -- podręczniki akademickie
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 342233/1 Available 1000342233

Stanowi t. 1, t. 2 pt. Żywienie człowieka zdrowego i chorego, t. 3 pt. Słownik terminów żywieniowych (wyd. 1) oraz Żywienie człowieka : słownik terminologiczny (wyd. 2 i następne).

Bibliogr. przy rozdz. Skorowidz.