Ocena jakości wybranych produktów spożywczych i wody : ziarno i przetwory zbożowe, pieczywo, wyroby przemysłu fermentacyjnego, tłuszcze jadalne / Maria Małecka, Bogdan Pachołek.

By: Małecka, MariaContributor(s): Pachołek, Bogdan | Akademia Ekonomiczna (Poznań). Wydawnictwo [pbl]Material type: TextTextSeries: Materiały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu ; nr 182Publication details: Poznań : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2006. Edition: Wyd. 2 poprDescription: 238, [1] s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788374171663Subject(s): Żywność -- jakość -- podręczniki akademickie | Żywność -- jakość -- podręczniki laboratoryjne
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 341020 664 Available 1000341020
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 268949 664 Available 1000268949

Bibliogr. s. 238-[239] i przy rozdz.