Rozwój produktu w przemyśle spożywczym : monografia. Cz. 1, Uwarunkowania, działania i strategie w przedsiębiorstwie / Kazimierz Pasternak ; Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego.

By: Pasternak, Kazimierz (zarządzanie)Material type: TextTextPublication details: Warszawa : IPMiT, 2001. Description: 129 s. ; 25 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 8390906120Other title: Uwarunkowania, działania i strategie w przedsiębiorstwieSubject(s): Produkty nowe | Przemysł rolno-spożywczy -- innowacje | Projekty industrializacji
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 340243/1 Available 1000340243

Bibliogr. przy rozdz.