Zarys metod statystycznych stosowanych przy badaniu jakości produktów żywnościowych / Z. Bożyk, W. Rudzki.

By: Bożyk, ZbigniewContributor(s): Rudzki, Wiesław, ( -2004)Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, 1967. Description: 394, [1] s. : err. ; 21 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminSubject(s): Jakość produktów -- badania -- metody statystyczne | Przemysł rolno-spożywczy -- kontrola jakości -- metody statystyczne
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 105276 Available 1000105276
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 105277 Available 1000105277
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 105454 Available 1000105454
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 109190 Available 1000109190

Bibliogr. s. 394-[395].