Ocena żywności i żywienia / pod. red. Marka Zina ; aut. rozdz. Marian Gil [et al.].

Contributor(s): Gil, Marian | Zin, Marek, (1947- ) [Red.] | Uniwersytet Rzeszowski. Wydawnictwo [pbl]Material type: TextTextPublication details: Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2009. Description: 343, [1] s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788373384903Subject(s): Żywienie -- ocena -- podręczniki akademickie | Żywność -- jakość -- podręczniki akademickie | Żywność -- ocena -- podręczniki akademickie | Żywność -- analiza -- podręczniki akademickie
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 342327 Available 1000342327
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 342026 Available 1000342026

Bibliogr. s. 343-344.

Dla słuchaczy wydziałów technologii żywności i żywienia człowieka, towaroznawstwa oraz dla tych kierunków nauczania, w programie których postanowiono zapoznać studentów z oceną jakości żywności.