Podstawy gastronomii / Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak.

By: Milewska, MariolaContributor(s): Prączko, Anna | Stasiak, Andrzej (geografia) | Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne [pbl]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, 2010. Description: 364 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788320818611Subject(s): Gastronomia -- podręczniki akademickie
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 289895 64 Available 1000289895
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 289897 64 Available 1000289897
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 289898 64 Available 1000289898
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 289896 64 Available 1000289896

Bibliogr. przy rozdz.

Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych (technologia żywności, żywienia człowieka) i rolniczych (technologia żywności, agroturystyka) oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.