Konserwy mięsne : wybrane zagadnienia z technologii mięsa / Bożena Danyluk, Jan Pyrcz, Ryszard Kowalski.

By: Danyluk, BożenaContributor(s): Pyrcz, Jan | Kowalski, Ryszard (technologia żywności) | Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań). Wydawnictwo [pbl]Material type: TextTextPublication details: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2006. Description: 58 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 8371604386Subject(s): Mięso -- konserwowanie | Konserwy mięsne
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 340282 Available 1000340282

Bibliogr. s. 56-58.