Technologia przetwórstwa mięsa : w pytaniach i odpowiedziach / Adam Olszewski.

By: Olszewski, AdamContributor(s): Wydawnictwa Naukowo-Techniczne [pbl]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2008. Description: 358, [1] s., [24] s. tabl. kolor. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788320433661Subject(s): Mięso -- produkcja i handel -- podręczniki dla szkół średnich
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 340280 Available 1000340280

Bibliogr. przy rozdz.

Dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących w zawodzie rzeźnik-wędliniarz.