Ryby : wędzenie, grillowanie, marynowanie / Wolfgang Hauer ; tł. z jęz. niem. Krystyna Mazur.

By: Hauer, WolfgangContributor(s): Mazur, Krystyna (tłumacz) [Tł.] | Multico Oficyna Wydawnicza [pbl]Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: German Series: Tradycyjny SmakPublication details: Warszawa : MULTICO Oficyna Wydawnicza, 2009. Description: 86 s. : il. ; 22 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788370737610Other title: Tyt. oryg.: Fische räuchern und beizenSubject(s): Marynaty | Potrawy grillowane | Ryba wędzona | Produkty połowu -- konserwowanie
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 341418 Available 1000341418