Jakość i stopień chemicznego skażenia mięsa i organów wewnętrznych testowych zwierząt rzeźnych z krakowskiej strefy ekologicznie zagrożonej / Tadeusz Sikora ; Akademia Ekonomiczna w Krakowie.

By: Sikora, TadeuszMaterial type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Series: Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Krakowie. Seria Specjalna, Monografie ; nr 117Publication details: Kraków : Akademia Ekonomiczna, 1993. Description: 91 s., [2] k. tabl. złoż. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminSubject(s): Mięso -- ocena -- podręczniki akademickie | Mięso -- produkcja i handel -- aspekt środowiskowy -- Polska
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 196739 Available 1000196739
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 196740 Available 1000196740
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 196738 Available 1000196738

Bibliogr. s. [76]-81.

Streszcz. ang.