Transfer wiedzy i dyfuzja innowacji jako źródło konkurencyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w Polsce / Krzysztof Firlej, Dariusz Żmija ; Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie.

By: Firlej, Krzysztof, (1961- )Contributor(s): Żmija, Dariusz | Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego (Kraków) [pbl]Material type: TextTextPublication details: Kraków : Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego, 2014. Description: 181 s. : il. ; 25 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788362511334; 9788362511839Subject(s): Przemysł rolno-spożywczy -- innowacje -- Polska -- 1990- | Konkurencyjność (ekonomia) -- Polska -- 1990- | Gospodarka Oparta na Wiedzy -- Polska -- 1990- | Zarządzanie wiedzą -- Polska -- 1990- | Dyfuzja innowacji -- Polska -- 1990-Online resources: Click here to access online Dostępne również w formie elektronicznej.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 312485 658.01 Available 1000312485
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 312486 658.01 Available 1000312486
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 312487 658.01 Available 1000312487
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 312488 658.01 Available 1000312488
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 312130 658.01 Available 1000312130

Bibliogr. s. 163-174.

Dostępne również w formie elektronicznej.