Transfer wiedzy i dyfuzja innowacji jako źródło konkurencyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w Polsce / Krzysztof Firlej, Dariusz Żmija ; Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie.
Material type:
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 312485 | 658.01 | Available | 1000312485 | ||
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 312486 | 658.01 | Available | 1000312486 | ||
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 312487 | 658.01 | Available | 1000312487 | ||
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 312488 | 658.01 | Available | 1000312488 | ||
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 312130 | 658.01 | Available | 1000312130 |
Bibliogr. s. 163-174.
Dostępne również w formie elektronicznej.