Hotelarstwo. Cz. 2, Organizacja pracy. T. 2 / pod red. Beaty Sawickiej ; aut.: Beata Sawicka [et al.].

Contributor(s): Sawicka, Beata (hotelarstwo) [Red.] | Wydawnictwo Format-AB [pbl]Material type: TextTextSeries: Podręcznik Szkolny - Format-ABPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Format-AB, cop. 2013. Description: 224 s. : il. kolor. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788389184481Subject(s): Hotele -- podręczniki dla szkół średnich
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 310704/2 64 Tylko na miejscu 1000310705

Bibliogr. s. 187-189.

Podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa.