Dawne i współczesne tradycje kulinarne w Polsce i Chorwacji : projekt polsko-chorwacki - Podobieństwa i różnice kuchni polskiej i chorwackiej na przykładzie Regionu Latowickiego na Mazowszu w Polsce i Regionu Zagorja w Chorwacji / [część pol. Zygmunt Tomasz Gajowniczek, część chorw. Jadranka Cesarec, Marijana Košutić].

By: Gajowniczek, Zygmunt Tomasz, (1974- )Contributor(s): Cesarec, Jadranka | Košutić, MarijanaMaterial type: TextTextLanguage: Polish, English, Croatian Publication details: Latowicz [etc.] : Urząd Gminy, 2013. Description: 176 s. : il. kolor. ; 25 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788393612031Other title: Podobieństwa i różnice kuchni polskiej i chorwackiej na przykładzie Regionu Latowickiego na Mazowszu w Polsce i Regionu Zagorja w ChorwacjiSubject(s): Kuchnia chorwacka | Kuchnia polska | Zwyczaje żywieniowe -- Chorwacja | Zwyczaje żywieniowe -- Polska
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 341674 Available 1000341674

Na s. tyt.: Wielgolas, Hum na sutli 2013 ; wydawca wg s. red. oraz ISBN.

Współfinansowanie: Unia Europejska

Tekst gł. równol. pol., chorw., ang.