Trendy w żywieniu człowieka / pod redakcją naukową Małgorzaty Karwowskiej i Waldemara Gustawa ; Komitet Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.

Contributor(s): Karwowska, Małgorzata (technologia żywności i żywienia) [Red.] | Gustaw, Waldemar [Red.] | Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Wydawnictwo Naukowe [pbl] | Polska Akademia Nauk. Komitet Nauk o Żywności | Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin). Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii | Polskie Towarzystwo Technologów ŻywnościMaterial type: TextTextPublication details: Kraków : Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2015. Description: 383 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788393542185Subject(s): Dodatki żywieniowe | Związki biologicznie czynne | Żywność -- aspekt zdrowotny | Żywienie
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 341834 Available 1000341834

Bibliogr. przy pracach.