Technologiczne kształtowanie jakości żywności / pod redakcją naukową Karoliny M. Wójciak i Zbigniewa J. Dolatowskiego ; Komitet Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.

Contributor(s): Wójciak, Karolina Maria [Red.] | Dolatowski, Zbigniew J, (1945- ) [Red.] | Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Wydawnictwo Naukowe [pbl] | Polska Akademia Nauk. Komitet Nauk o Żywności | Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin). Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii | Polskie Towarzystwo Technologów ŻywnościMaterial type: TextTextPublication details: Kraków : Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2015. Description: 397 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788393542192Subject(s): Przemysł rolno-spożywczy | Żywność -- jakość
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 341188 664 Tylko na miejscu 1000341188

Bibliogr. przy pracach.