Właściwości produktów i surowców żywnościowych : wybrane zagadnienia / Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Komitet Nauk o Żywności PAN ; red. Tomasz Tarko [et al.].

By: Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział MałopolskiContributor(s): Tarko, Tomasz [Red.] | Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja (Kraków). Wydział Technologii Żywności | Polska Akademia Nauk. Komitet Nauk o Żywności | Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski [pbl]Material type: TextTextPublication details: [Kraków : Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności], 2014. Description: 268 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788393700127Subject(s): Przemysł rolno-spożywczy -- Polska -- 1990- -- konferencje | Żywność -- jakość -- konferencje
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 341274 664 Tylko na miejscu 1000341274

Bibliogr. s. 267-268.

Streszcz. ang. i ros.