Sporządzanie napojów i potraw : towaroznawstwo i przechowywanie żywności : podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : T.6.1 / Anna Kmiołek.

By: Kmiołek, AnnaContributor(s): Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne [pbl]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2016. Edition: Wyd. 4Description: 287, [1] s. : il. kolor. ; 25 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788302135873Subject(s): Żywność -- jakość -- podręczniki dla szkół średnich
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 341810 Available 1000341810

Do nowej podstawy programowej. Reforma 2012.

Bibliogr. s. 282.