Wybrane zagadnienia z biochemii przemysłu spożywczego / Barbara Bijok, Franciszek Bijok.

By: Bijok, BarbaraContributor(s): Bijok, Franciszek | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne [pbl]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1975. Description: 123, [2] s. : il. ; 21 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminSubject(s): Biochemia -- podręczniki dla szkół średnich
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 140114 Available 1000140114
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 140115 Available 1000140115

Bibliogr. s. [125].

Podręcznik dla uczniów kl. III technikum przemysłu spożywczego.