Postęp w naukach rolniczych i produkcji żywności / redakcja naukowa: Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.

Contributor(s): Gajdek, Grażyna [Redakcja] | Puchalski, Czesław [Redakcja] | Uniwersytet Rzeszowski. Wydawnictwo [Wydawca]Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2020. Edition: Wydanie IDescription: 117 stron : ilustracje ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788379968015Subject(s): Żywność -- jakość | Przemysł rolno-spożywczy
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 341533 664 Tylko na miejscu 1000341533

Bibliografia przy artykułach.

Projekt finansowany w ramach programu Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego pod nazwą "Regionalna Inicjatywa Doskonałości" w latach 2019-2022 nr projektu 026/RID/2018/19 kwota finansowania 9542500 zł

Streszczenia artykułów w języku angielskim.