Przemiany w konsumpcji żywności w Polsce w świetle uwarunkowań społeczno-ekonomicznych / Agnieszka Komor, Eugenia Czernyszewicz, Sebastian Białoskurski, Anna Goliszek, Wioletta Wróblewska, Joanna Pawlak.

By: Komor, Agnieszka [Autor]Contributor(s): Czernyszewicz, Eugenia [Autor] | Białoskurski, Sebastian [Autor] | Goliszek, Anna [Autor] | Wróblewska, Wioletta [Autor] | Pawlak, Joanna [Autor] | Instytut Naukowo-Wydawniczy "SPATIUM" [Wydawca]Material type: TextTextPublication details: Radom : Wydano nakładem Instytutu Naukowo-Wydawniczego "Spatium", 2020. Description: 160 stron : ilustracje ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788366550247; 9788366550254Subject(s): 2001- | Żywność -- konsumpcja -- Polska -- 1990- | Żywność -- konsumpcja -- aspekt ekonomiczny -- Polska -- 1990- | Żywność -- konsumpcja -- aspekt społeczny -- Polska -- 1990- | Budżety rodzinne | Gospodarstwo domowe | Konsumpcja (ekonomia) | Nawyki konsumenckie | Żywność | Polska | Gospodarka, ekonomia, finanse | Socjologia i społeczeństwoGenre/Form: Monografia
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 340077 330.567.2 Tylko na miejscu 1000340077

Bibliografia i netografia na stronach 127-138.