Potencjał biologiczny żywności. Cz. 1 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.

Contributor(s): Gajdek, Grażyna [Redakcja] | Puchalski, Czesław [Redakcja] | Uniwersytet Rzeszowski. Wydawnictwo [Wydawca]Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2021. Edition: Wydanie IDescription: 114 stron : ilustracje ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788379969272Subject(s): Przemysł rolno-spożywczy | Żywność naturalna | Żywność funkcjonalna
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 338436/1 664 Tylko na miejscu 1000338436

Bibliografia przy pracach.

Streszczenia w języku angielskim.