Produkcja, handel i spożycie mięsa w Krakowie / Rudolf Radzyński.

By: Radzyński, RudolfMaterial type: TextTextPublication details: Kraków : Izba Przemysłowo-Handlowa, 1934. Description: 55 s., [3] k. tabl. złoż. ; 23 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminSubject(s): Mięso -- produkcja i handel
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Archival collection Archival collection BUEK Magazyn 27912 Available (Tylko do Czytelni) 1000027912
Archival collection Archival collection BUEK Magazyn 3449 Available (Tylko do Czytelni) 1000003449
Archival collection Archival collection BUEK Magazyn 33429 Available (Tylko do Czytelni) 1000033429
Archival collection Archival collection BUEK Magazyn 251540 Available (Tylko do Czytelni) 1000251540
Archival collection Archival collection BUEK Magazyn 251545 Available (Tylko do Czytelni) 1000251545

Odb. z: Sprawozdania z czynności i obrad publicznych Izby Przemysłowo-Handlowej w Krakowie za rok 1933.

Bibliogr. s. 53-55.