Efektywne zarządzanie żywnością : zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia : podręcznik dla dietetyków / Ewa Michota-Katulska, Magdalena Zegan.

By: Michota-Katulska, Ewa [Autor]Contributor(s): Zegan, Magdalena [Autor] | Wydawnictwo Lekarskie PZWL [Wydawca]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : PZWL, 2024. Edition: Wydanie IDescription: XI, 189 stron : ilustracje kolorowe ; 21 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788301233907Subject(s): Marnotrawstwo żywności | Odpady żywnościowe | Żywność -- konsumpcja | Żywność -- przechowywanie -- podręczniki akademickie | Żywność -- konserwowanie -- podręczniki akademickieOnline resources: Spis treści | Okładka | Spis treści
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 344869 664 Tylko na miejscu 1000344869

Bibliografia na stronach 162-176. Indeks.

Dla studentów dietetyki uczelni medycznych i rolniczych oraz instytutów zdrowia publicznego. Dla osób kształcących specjalistów w zakresie żywności i żywienia.