Mikrobiologia techniczna. T. 2, Mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie środowiska i produkcji żywności / red. nauk. Zdzisława Libudzisz, Krystyna Kowal, Zofia Żakowska ; aut. Janusz Adamiec [et al.].

Contributor(s): Libudzisz, Zdzisława, (1943- ) [Red.] | Kowal, Krystyna [Red.] | Żakowska, Zofia [Red.] | Adamiec, Janusz (chemia) | Wydawnictwo Naukowe PWN [pbl]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2013. Edition: Wyd. 1- 2 dodrDescription: VII, [1], 553, [1] s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788301155230; 9788301152222Other title: Mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie środowiska i produkcji żywnościSubject(s): Mikrobiologia przemysłowa -- podręczniki akademickie | Drobnoustroje przemysłowe -- podręczniki akademickie | Ekologia drobnoustrojów -- podręczniki akademickie
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 346613/2 579 Tylko na miejscu 1000346615
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 346614/2 579 Available 1000346616

Bibliogr. s. 533-[536]. Indeks.

Dla studentów biologii, mikrobiologii, biotechnologii, ochrony środowiska, inżynierii środowiska, technologii żywności, farmacji, towaroznawstwa i zarządzania jakością, chemii i rolnictwa.