Zrównoważone rolnictwo a bezpieczna żywność : monografia / pod red. nauk. Ewy Cieślik ; [zespół aut. Barbara Barwacz et al.] ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Wydawnictwo Naukowe PTTŻ. - Kraków : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2008. - 116 s. ; 24 cm.

Materiały z konferencji nt. "Zrównoważone rolnictwo gwarancją bezpiecznej żywności", zorganizowanej w 2007 r. przez Małopolskie Centrum Monitoringu i Atestacji Żywnośći, przy współpracy Centrum Kształcenia Ustawicznego.

Bibliogr. przy ref.


Streszcz. ang. przy ref.

9788392464655


Ekorozwój--konferencje.
Żywność--jakość--konferencje.
Żywność naturalna--konferencje.
Rolnictwo alternatywne--konferencje.