Bartoszek-Pączkowska, Agnieszka.

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / Biologiczne właściwości składników żywności pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk ; autorzy: Agnieszka Bartoszek, Joanna Cyprys, Kazimierz Dąbrowski, Magdalena Doraczyńska, Henryk Jeleń, Danuta Kołożyn-Krajewska, Barbara Kusznierewicz, Anna Lewandowska, Beata Plutowska, Antoni Rutkowski, Izabela Sinkiewicz, Robert Tylingo, Iwona Wawer, Barbara Wróblewska. - Warszawa : Wydawnictwo WNT, 2015. - XIV, 327, [1] s. : il. ; 24 cm.

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

9788379262434 9788379262410


Substancje odżywcze--podręczniki akademickie.
Żywność--skład chemiczny--podręczniki akademickie.