Jakość żywności atrybucyjnej / redakcja naukowa Urszula Samotyja, Maria Sielicka-Różyńska ; [autorzy] Anna Dankowska, Iwona Jasińska-Kuligowska, Dorota Klensporf-Pawlik, Inga Klimczak, Urszula Samotyja, Maria Sielicka-Różyńska, Wojciech Zmudzinski ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. - Poznań : Wydawnictwo UEP, 2023. - 174, [1] strona : ilustracje ; 24 cm. - Materiały Dydaktyczne / Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, 373 1689-7412 ; . - Materiały Dydaktyczne - Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu 373 .

Bibliografia na stronach 170-[175].

9788382111637 9788382111644


Żywność funkcjonalna--jakość--podręczniki laboratoryjne.
Żywność wzbogacona--jakość--podręczniki laboratoryjne.
Żywność wygodna--jakość--podręczniki laboratoryjne.