TY - BOOK AU - Kołożyn-Krajewska,Danuta AU - Czarniecka-Skubina,Ewa AU - Grzesińska,Wiesława AU - Jałosińska,Małgorzata AU - Rosiak,Elżbieta AU - Trafiałek,Joanna AU - Zielińska,Dorota ED - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). TI - Higiena produkcji żywności SN - 9788375837940 PY - 2019/// CY - Warszawa PB - Wydawnictwo SGGW KW - Bezpieczeństwo żywności KW - DBN KW - Produkcja żywności KW - Jakość żywności KW - Technologia żywności KW - Prawo żywnościowe KW - Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP) KW - GHP/GMP (standard) KW - Mikrobiologia KW - Zarządzanie jakością KW - Jakość produktu KW - Kontrola sanitarna KW - Zatrucie pokarmowe KW - Higiena żywności KW - podręczniki akademickie KW - kaba KW - Przemysł rolno-spożywczy KW - warunki zdrowotne KW - Żywność KW - jakość KW - mikrobiologia KW - Gastronomia KW - Higiena KW - Podręcznik KW - Rolnictwo i leśnictwo KW - Prawo i wymiar sprawiedliwości KW - Medycyna i zdrowie KW - Inżynieria i technika KW - Edukacja i pedagogika N1 - Bibliografia przy rozdziałach ER -