Mikrobiologia techniczna. T. 2, Mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie środowiska i produkcji żywności / Mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie środowiska i produkcji żywności red. nauk. Zdzisława Libudzisz, Krystyna Kowal, Zofia Żakowska ; aut. Janusz Adamiec [et al.]. - Wyd. 1- 2 dodr. - Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2013. - VII, [1], 553, [1] s. : il. ; 24 cm.

Bibliogr. s. 533-[536]. Indeks.

Dla studentów biologii, mikrobiologii, biotechnologii, ochrony środowiska, inżynierii środowiska, technologii żywności, farmacji, towaroznawstwa i zarządzania jakością, chemii i rolnictwa.

9788301155230 9788301152222


Mikrobiologia przemysłowa--podręczniki akademickie.
Drobnoustroje przemysłowe--podręczniki akademickie.
Ekologia drobnoustrojów--podręczniki akademickie.