000 01247cam a2200313 i 4500
001 zz2006877678
003 NUKAT
005 20241231113603.0
020 _a8320804132
035 _a(OCoLC)749165967
040 _aOLSZT 003/BT
_cOLSZT 003/BT
_dOLSZT 003/BT
_dOLSZT 003/DSs
245 0 0 _aProdukty spożywcze :
_bpraca zbiorowa /
_cpod red. A. Lempki ; [aut.: Marian Kasperek et al.].
260 _aWarszawa :
_bPaństwowe Wydawnictwo Ekonomiczne,
_c1985.
300 _a533 s. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 7 _aŻywność
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_962503
650 7 _aŻywność
_xjakość
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_945866
650 7 _aŻywność
_xskład chemiczny
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_936396
700 1 _aKasperek, Marian.
_938271
700 1 _aLempka, Aleksander
_d(1913-1989).
_eRed.
_913037
710 2 _aPaństwowe Wydawnictwo Ekonomiczne.
_4pbl
_996690
856 4 8 _3Okładka
_uhttp://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/zz2006877678.jpg
920 _a83-208-0413-2
942 _2z
_cBKW
999 _c11504
_d11504