000 | 01088cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2007848676 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231093038.0 | ||
020 | _a0304315338 | ||
035 | _a(OCoLC)1412945020 | ||
040 |
_aKR 122/TZ _bpol _erda _cKR 122/TZ _dKR 122/MN _dKR 7/AK _dKR 122/MN |
||
100 | 1 |
_aButtle, Francis. _eAutor _94736 |
|
245 | 1 | 0 |
_aHotel and food service marketing : _ba managerial approach / _cFrancis Buttle. |
250 | _aReprinted. | ||
260 |
_aLondon : _bCassell Educational, _c1993. |
||
300 |
_aXII, 414 stron : _bilustracje ; _c25 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliografia przy rozdziałach. Indeks. | ||
650 | 7 |
_aMarketing usług. _2kaba _929239 |
|
650 | 7 |
_aHotele _xzarządzanie _zWielka Brytania. _2kaba _9161461 |
|
650 | 7 |
_aRestauracje _xpersonel _zWielka Brytania. _2kaba _9161462 |
|
710 | 2 |
_aCassell & Company. _eWydawca _4pbl _9105159 |
|
920 | _a0-304-31533-8 | ||
942 |
_2z _cBKM |
||
999 |
_c14496 _d14496 |