000 01088cam a2200301 i 4500
001 zz2007848676
003 NUKAT
005 20241231093038.0
020 _a0304315338
035 _a(OCoLC)1412945020
040 _aKR 122/TZ
_bpol
_erda
_cKR 122/TZ
_dKR 122/MN
_dKR 7/AK
_dKR 122/MN
100 1 _aButtle, Francis.
_eAutor
_94736
245 1 0 _aHotel and food service marketing :
_ba managerial approach /
_cFrancis Buttle.
250 _aReprinted.
260 _aLondon :
_bCassell Educational,
_c1993.
300 _aXII, 414 stron :
_bilustracje ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliografia przy rozdziałach. Indeks.
650 7 _aMarketing usług.
_2kaba
_929239
650 7 _aHotele
_xzarządzanie
_zWielka Brytania.
_2kaba
_9161461
650 7 _aRestauracje
_xpersonel
_zWielka Brytania.
_2kaba
_9161462
710 2 _aCassell & Company.
_eWydawca
_4pbl
_9105159
920 _a0-304-31533-8
942 _2z
_cBKM
999 _c14496
_d14496