000 01027cam a2200301 i 4500
001 xx001863788
003 NUKAT
005 20241231102307.0
020 _a1851662391
035 _a(OCoLC)751151627
040 _aNUKAT
_cKR 7/ks/EG
_dKR 7/AKs
044 _axxk
_axxu
100 1 _aBall, George F. M.
_92956
245 1 0 _aFat-soluble vitamin essays in food analysis :
_ba comprehensive review /
_cG. F. M. Ball.
260 _aLondon ;
_aNew York :
_bElsevier,
_c1988.
300 _aXII, 326 s. :
_bil. ;
_c23 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 292-313.
650 7 _aŻywność
_xanaliza.
_2kaba
_936365
650 7 _aŻywność
_xzawartość witamin.
_2kaba
_936408
650 7 _aWitaminy w żywieniu człowieka.
_2kaba
_937051
650 7 _aWitaminy rozpuszczalne w tłuszczach.
_2kaba
_935314
920 _a1-85166-239-1
942 _2z
_cBKM
999 _c14732
_d14732