000 | 01027cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001863788 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231102307.0 | ||
020 | _a1851662391 | ||
035 | _a(OCoLC)751151627 | ||
040 |
_aNUKAT _cKR 7/ks/EG _dKR 7/AKs |
||
044 |
_axxk _axxu |
||
100 | 1 |
_aBall, George F. M. _92956 |
|
245 | 1 | 0 |
_aFat-soluble vitamin essays in food analysis : _ba comprehensive review / _cG. F. M. Ball. |
260 |
_aLondon ; _aNew York : _bElsevier, _c1988. |
||
300 |
_aXII, 326 s. : _bil. ; _c23 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 292-313. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xanaliza. _2kaba _936365 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xzawartość witamin. _2kaba _936408 |
|
650 | 7 |
_aWitaminy w żywieniu człowieka. _2kaba _937051 |
|
650 | 7 |
_aWitaminy rozpuszczalne w tłuszczach. _2kaba _935314 |
|
920 | _a1-85166-239-1 | ||
942 |
_2z _cBKM |
||
999 |
_c14732 _d14732 |