000 | 01250cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2005802436 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231102921.0 | ||
035 | _a(OCoLC)749801312 | ||
040 |
_aKR 197/RA _cKR 197/RA _dKR 197/RA _dKR 197/RRs _dŁ U/AG |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aŁuczka-Bakuła, Władysława _d(1954- ). _924124 |
|
245 | 1 | 0 |
_aUwarunkowania produkcji i konsumpcji żywności ekologicznej / _cWładysława Łuczka-Bakuła. |
260 |
_aPoznań : _bWydaw. AE, _c1995. |
||
300 |
_a175 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aZeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu. Seria 2, Prace Habilitacyjne, _x1230-6673 ; _vz. 142 |
|
504 | _aBibliogr. s. 161-171. | ||
546 | _aStreszcz. ang. | ||
650 | 7 |
_aŻywność naturalna _xkonsumpcja. _2kaba _958136 |
|
650 | 7 |
_aŻywność naturalna _xprodukcja i handel. _2kaba _936417 |
|
710 | 2 |
_aAkademia Ekonomiczna (Poznań). _bWydawnictwo. _4pbl _9100712 |
|
830 | 0 |
_aZeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu. _nSeria 2, _pPrace Habilitacyjne _x1230-6673 _vz. 142 _92020 |
|
942 |
_2z _cBKM |
||
999 |
_c15682 _d15682 |