000 01250cam a2200301 i 4500
001 zz2005802436
003 NUKAT
005 20241231102921.0
035 _a(OCoLC)749801312
040 _aKR 197/RA
_cKR 197/RA
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
_dŁ U/AG
041 0 _apol
_beng
100 1 _aŁuczka-Bakuła, Władysława
_d(1954- ).
_924124
245 1 0 _aUwarunkowania produkcji i konsumpcji żywności ekologicznej /
_cWładysława Łuczka-Bakuła.
260 _aPoznań :
_bWydaw. AE,
_c1995.
300 _a175 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aZeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu. Seria 2, Prace Habilitacyjne,
_x1230-6673 ;
_vz. 142
504 _aBibliogr. s. 161-171.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aŻywność naturalna
_xkonsumpcja.
_2kaba
_958136
650 7 _aŻywność naturalna
_xprodukcja i handel.
_2kaba
_936417
710 2 _aAkademia Ekonomiczna (Poznań).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_9100712
830 0 _aZeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu.
_nSeria 2,
_pPrace Habilitacyjne
_x1230-6673
_vz. 142
_92020
942 _2z
_cBKM
999 _c15682
_d15682