000 | 01056cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001580573 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231104437.0 | ||
020 | _a8320419697 | ||
035 | _a(OCoLC)751308850 | ||
040 |
_aNUKAT _cLUBL 58/LL _dBYDG 22/ET |
||
245 | 0 | 0 |
_aOgólna technologia żywności / _cEugeniusz Pijanowski [et al.]. |
250 | _aWyd. 5 zm. | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Naukowo-Techniczne, _c1996. |
||
300 |
_a582, [2] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 | _aPodręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy | |
504 | _aBibliogr. s. 563-565. Indeks. | ||
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy. _2kaba _932452 |
|
700 | 1 |
_aPijanowski, Eugeniusz _d(1906-1974). _916674 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne. _4pbl _9100708 |
|
830 | 0 |
_aPodręczniki Akademickie. _pPrzemysł Spożywczy _91167 |
|
920 | _a83-204-1969-7 | ||
942 |
_2z _cBKW |
||
999 |
_c16328 _d16328 |