000 01056cam a2200301 i 4500
001 xx001580573
003 NUKAT
005 20241231104437.0
020 _a8320419697
035 _a(OCoLC)751308850
040 _aNUKAT
_cLUBL 58/LL
_dBYDG 22/ET
245 0 0 _aOgólna technologia żywności /
_cEugeniusz Pijanowski [et al.].
250 _aWyd. 5 zm.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c1996.
300 _a582, [2] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aPodręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504 _aBibliogr. s. 563-565. Indeks.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy.
_2kaba
_932452
700 1 _aPijanowski, Eugeniusz
_d(1906-1974).
_916674
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne.
_4pbl
_9100708
830 0 _aPodręczniki Akademickie.
_pPrzemysł Spożywczy
_91167
920 _a83-204-1969-7
942 _2z
_cBKW
999 _c16328
_d16328