000 01054cam a2200301 i 4500
001 zz2007967616
003 NUKAT
005 20241231093642.0
020 _a8385038329
035 _a(OCoLC)749537753
040 _aGD 015/GP
_cGD 015/GP
_dGD 015/JK
_dGD 015/EOs
100 1 _aDerengiewicz, Wojciech.
_96211
245 1 0 _aTechnologia serów miękkich /
_cWojciech Derengiewicz.
260 _aWarszawa :
_bOficyna Wydawnicza "Hoża",
_c1997.
300 _a326, [2] s., [4] s. tabl. kolor. ;
_c17 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aBiblioteczka Majstra Mleczarskiego
504 _aBibliogr. s. 324-326.
650 7 _aOdmiany sera.
_2kaba
_979758
650 7 _aSer
_xprodukcja i handel.
_2kaba
_937939
710 2 _aOficyna Wydawnicza "Hoża" Spółdzielnia Pracy.
_4pbl
_9116415
830 0 _aBiblioteczka Majstra Mleczarskiego
_9178
920 _a83-85038-32-9
942 _2z
_cBKC
999 _c17472
_d17472