000 | 01054cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2007967616 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231093642.0 | ||
020 | _a8385038329 | ||
035 | _a(OCoLC)749537753 | ||
040 |
_aGD 015/GP _cGD 015/GP _dGD 015/JK _dGD 015/EOs |
||
100 | 1 |
_aDerengiewicz, Wojciech. _96211 |
|
245 | 1 | 0 |
_aTechnologia serów miękkich / _cWojciech Derengiewicz. |
260 |
_aWarszawa : _bOficyna Wydawnicza "Hoża", _c1997. |
||
300 |
_a326, [2] s., [4] s. tabl. kolor. ; _c17 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 | _aBiblioteczka Majstra Mleczarskiego | |
504 | _aBibliogr. s. 324-326. | ||
650 | 7 |
_aOdmiany sera. _2kaba _979758 |
|
650 | 7 |
_aSer _xprodukcja i handel. _2kaba _937939 |
|
710 | 2 |
_aOficyna Wydawnicza "Hoża" Spółdzielnia Pracy. _4pbl _9116415 |
|
830 | 0 |
_aBiblioteczka Majstra Mleczarskiego _9178 |
|
920 | _a83-85038-32-9 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c17472 _d17472 |