000 | 00997cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2006880900 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231093015.0 | ||
020 | _a8385861009 | ||
035 | _a(OCoLC)750012264 | ||
040 |
_aOLSZT 003/MK _cOLSZT 003/MK _dOLSZT 003/MK _dOLSZT 003/KBs _dKR U/42JCs |
||
100 | 1 |
_aRutkowski, Antoni _d(1920-2018). _918541 |
|
245 | 1 | 0 |
_aDodatki funkcjonalne do żywności / _cAntoni Rutkowski, Stanisław Gwiazda, Kazimierz Dąbrowski. |
260 |
_aKatowice : _bAgro & Food Technology, _ccop. 1993. |
||
300 |
_a320 s. ; _c20 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 292-293. Indeks. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xdomieszki. _2kaba _936371 |
|
700 | 1 |
_aGwiazda, Stanisław. _98879 |
|
700 | 1 |
_aDąbrowski, Kazimierz _c(technologia żywności). _96850 |
|
920 | _a83-85861-00-9 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c17747 _d17747 |