000 | 01114cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2003811370 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231110319.0 | ||
020 | _a8371878907 | ||
035 | _a(OCoLC)1412901973 | ||
040 |
_aKR 197/JMK _cKR 197/JMK _dKR 197/RA _dKR 197/RRs |
||
100 | 1 |
_aJackiewicz, Barbara. _938076 |
|
245 | 1 | 0 |
_aPoradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją : _bsklep spożywczy / _cBarbara Jackiewicz. |
260 |
_aGdańsk : _bOśrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, _c2003. |
||
300 |
_a91 s. : _brys. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aAkty prawne s. 51-53. | ||
650 | 7 |
_aHigiena żywności _xprawo _zKraje Unii Europejskiej. _2kaba _938115 |
|
650 | 7 |
_aHigiena żywności _vporadniki. _2kaba _938116 |
|
710 | 2 |
_aOśrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr (Gdańsk). _4pbl _9101386 |
|
920 | _a83-7187-890-7 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c20370 _d20370 |