000 01114cam a2200277 i 4500
001 zz2003811370
003 NUKAT
005 20241231110319.0
020 _a8371878907
035 _a(OCoLC)1412901973
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
100 1 _aJackiewicz, Barbara.
_938076
245 1 0 _aPoradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją :
_bsklep spożywczy /
_cBarbara Jackiewicz.
260 _aGdańsk :
_bOśrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr,
_c2003.
300 _a91 s. :
_brys. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aAkty prawne s. 51-53.
650 7 _aHigiena żywności
_xprawo
_zKraje Unii Europejskiej.
_2kaba
_938115
650 7 _aHigiena żywności
_vporadniki.
_2kaba
_938116
710 2 _aOśrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr (Gdańsk).
_4pbl
_9101386
920 _a83-7187-890-7
942 _2z
_cBKC
999 _c20370
_d20370