000 | 01138cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2003914777 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231111009.0 | ||
020 | _a8372521719 | ||
035 | _a(OCoLC)749248436 | ||
040 |
_aTOR U/KC _cTOR U/KC _dTOR U/LF _dKR 7/DZs _dWR U/jc |
||
099 | _ahh_356523 | ||
245 | 0 | 0 |
_aBadanie i ocena jakości produktów spożywczych / _cpod red. Władysława Kędziora ; [aut. Zofia Cichoń et al.]. |
260 |
_aKraków : _bWydaw. Akademii Ekonomicznej w Krakowie, _c2003. |
||
300 |
_a242 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xanaliza _vpodręczniki laboratoryjne. _2kaba _936364 |
|
700 | 1 |
_aKędzior, Władysław. _eRed. _912694 |
|
700 | 1 |
_aCichoń, Zofia. _95362 |
|
710 | 2 |
_aAkademia Ekonomiczna (Kraków). _bWydawnictwo Uczelniane. _4pbl _9100778 |
|
710 | 2 |
_aAkademia Ekonomiczna (Kraków). _bWydawnictwo. _4pbl _9100775 |
|
920 | _a83-7252-171-9 | ||
942 |
_2z _cBKW |
||
999 |
_c20396 _d20396 |