000 01138cam a2200301 i 4500
001 zz2003914777
003 NUKAT
005 20241231111009.0
020 _a8372521719
035 _a(OCoLC)749248436
040 _aTOR U/KC
_cTOR U/KC
_dTOR U/LF
_dKR 7/DZs
_dWR U/jc
099 _ahh_356523
245 0 0 _aBadanie i ocena jakości produktów spożywczych /
_cpod red. Władysława Kędziora ; [aut. Zofia Cichoń et al.].
260 _aKraków :
_bWydaw. Akademii Ekonomicznej w Krakowie,
_c2003.
300 _a242 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz.
650 7 _aŻywność
_xanaliza
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_936364
700 1 _aKędzior, Władysław.
_eRed.
_912694
700 1 _aCichoń, Zofia.
_95362
710 2 _aAkademia Ekonomiczna (Kraków).
_bWydawnictwo Uczelniane.
_4pbl
_9100778
710 2 _aAkademia Ekonomiczna (Kraków).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_9100775
920 _a83-7252-171-9
942 _2z
_cBKW
999 _c20396
_d20396