000 | 01222cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2003991995 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231111422.0 | ||
020 | _a8371879113 | ||
035 | _a(OCoLC)749329646 | ||
040 |
_aKR 7/TS _cKR 7/TS _dKR 7/EG _dKR 7/DZs |
||
100 | 1 |
_aJackiewicz, Barbara. _938076 |
|
245 | 1 | 0 |
_aPoradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją : _bpiekarnia / _cBarbara Jackiewicz. |
260 |
_aGdańsk : _bOśrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, _c2004. |
||
300 |
_a100 s. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
650 | 7 |
_aŻywność _xaspekt zdrowotny _zPolska _y1990-. _2kaba _9103974 |
|
650 | 7 |
_aAnaliza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny _zPolska _vporadniki. _2kaba _939305 |
|
650 | 7 |
_aHigiena żywności _vporadniki. _2kaba _938116 |
|
650 | 7 |
_aHigiena żywności _xprawo _zKraje Unii Europejskiej. _2kaba _938115 |
|
710 | 2 |
_aOśrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr (Gdańsk). _4pbl _9101386 |
|
920 | _a83-7187-911-3 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c20474 _d20474 |