000 01222cam a2200289 i 4500
001 zz2003991995
003 NUKAT
005 20241231111422.0
020 _a8371879113
035 _a(OCoLC)749329646
040 _aKR 7/TS
_cKR 7/TS
_dKR 7/EG
_dKR 7/DZs
100 1 _aJackiewicz, Barbara.
_938076
245 1 0 _aPoradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją :
_bpiekarnia /
_cBarbara Jackiewicz.
260 _aGdańsk :
_bOśrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr,
_c2004.
300 _a100 s. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
650 7 _aŻywność
_xaspekt zdrowotny
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_9103974
650 7 _aAnaliza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny
_zPolska
_vporadniki.
_2kaba
_939305
650 7 _aHigiena żywności
_vporadniki.
_2kaba
_938116
650 7 _aHigiena żywności
_xprawo
_zKraje Unii Europejskiej.
_2kaba
_938115
710 2 _aOśrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr (Gdańsk).
_4pbl
_9101386
920 _a83-7187-911-3
942 _2z
_cBKC
999 _c20474
_d20474