000 | 01165cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2004980598 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231112328.0 | ||
020 | _a8390635771 | ||
035 | _a(OCoLC)749600043 | ||
040 |
_aKR 197/RA _cKR 197/RA _dKR 197/RA _dKR 197/MPs _dKR U/mal |
||
100 | 1 |
_aWitkowska, Halina _c(technologia żywności). _939268 |
|
245 | 1 | 0 |
_aHACCP w przetwórstwie mięsnym : _bporadnik do opracowywania, wdrażania i weryfikacji systemów zakładowych / _c[aut. Halina Witkowska] ; Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego. |
246 | 3 | _aHazard analysis critical control point w przetwórstwie mięsnym | |
260 |
_aWarszawa : _bSNTIiTPS, _c2003. |
||
300 |
_a250 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aWybrane przepisy prawne s. 163-250. | ||
504 | _aBibliogr. s. 161-162. | ||
650 | 7 |
_aAnaliza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny _zPolska _vporadniki. _2kaba _939305 |
|
920 | _a83-906357-7-1 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c21025 _d21025 |