000 01165cam a2200277 i 4500
001 zz2004980598
003 NUKAT
005 20241231112328.0
020 _a8390635771
035 _a(OCoLC)749600043
040 _aKR 197/RA
_cKR 197/RA
_dKR 197/RA
_dKR 197/MPs
_dKR U/mal
100 1 _aWitkowska, Halina
_c(technologia żywności).
_939268
245 1 0 _aHACCP w przetwórstwie mięsnym :
_bporadnik do opracowywania, wdrażania i weryfikacji systemów zakładowych /
_c[aut. Halina Witkowska] ; Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego.
246 3 _aHazard analysis critical control point w przetwórstwie mięsnym
260 _aWarszawa :
_bSNTIiTPS,
_c2003.
300 _a250 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aWybrane przepisy prawne s. 163-250.
504 _aBibliogr. s. 161-162.
650 7 _aAnaliza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny
_zPolska
_vporadniki.
_2kaba
_939305
920 _a83-906357-7-1
942 _2z
_cBKC
999 _c21025
_d21025