000 | 01030cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2003812525 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231111403.0 | ||
020 | _a8302071412 | ||
035 | _a(OCoLC)749153408 | ||
040 |
_aTOR U/EC _cTOR U/EC _dTOR U/LF _dWA U/JKs |
||
099 | _ahh_358072 | ||
100 | 1 |
_aDąbrowski, Aleksander _d(1939-2012). _96843 |
|
245 | 1 | 0 |
_aPodstawy techniki w przemyśle spożywczym : _bpodręcznik dla technikum / _cAleksander Dąbrowski. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, _c1999. |
||
300 |
_a226, [1] s. : _brys., wykr. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 226-[227]. | ||
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xaparatura i sprzęt _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _979548 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. _4pbl _9100891 |
|
920 | _a83-02-07141-2 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c2105 _d2105 |