000 01030cam a2200277 i 4500
001 zz2003812525
003 NUKAT
005 20241231111403.0
020 _a8302071412
035 _a(OCoLC)749153408
040 _aTOR U/EC
_cTOR U/EC
_dTOR U/LF
_dWA U/JKs
099 _ahh_358072
100 1 _aDąbrowski, Aleksander
_d(1939-2012).
_96843
245 1 0 _aPodstawy techniki w przemyśle spożywczym :
_bpodręcznik dla technikum /
_cAleksander Dąbrowski.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
_c1999.
300 _a226, [1] s. :
_brys., wykr. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 226-[227].
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xaparatura i sprzęt
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_979548
710 2 _aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
_4pbl
_9100891
920 _a83-02-07141-2
942 _2z
_cBKC
999 _c2105
_d2105