000 01199cam a2200301 ia4500
001 zz2004794150
003 NUKAT
005 20241231094903.0
020 _a8374170077
035 _a(OCoLC)749431222
040 _aLUBL 58/MN
_cLUBL 58/MN
_dLUBL 58/LL
_dLUBL 58/ESs
_dGL 001/ML
100 1 _aKumider, Jan
_d(1930-2013).
_944714
245 1 0 _aEkologiczne aspekty pozyskiwania i przetwarzania żywności /
_cJan Kumider, Jerzy Zielnica ; Akademia Ekonomiczna w Poznaniu.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Akademii Ekonomicznej,
_c2004.
300 _a96 s. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 94-96.
650 7 _aChemikalia rolnicze
_xaspekt środowiskowy.
_2kaba
_944725
650 7 _aOdpady rolnicze
_xaspekt środowiskowy.
_2kaba
_944726
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xaspekt środowiskowy.
_2kaba
_944727
700 1 _aZielnica, Jerzy
_c(technologia żywności).
_944715
710 2 _aAkademia Ekonomiczna (Poznań).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_9100712
920 _a83-7417-007-7
942 _2z
_cBKC
999 _c23404
_d23404