000 | 01199cam a2200301 ia4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2004794150 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231094903.0 | ||
020 | _a8374170077 | ||
035 | _a(OCoLC)749431222 | ||
040 |
_aLUBL 58/MN _cLUBL 58/MN _dLUBL 58/LL _dLUBL 58/ESs _dGL 001/ML |
||
100 | 1 |
_aKumider, Jan _d(1930-2013). _944714 |
|
245 | 1 | 0 |
_aEkologiczne aspekty pozyskiwania i przetwarzania żywności / _cJan Kumider, Jerzy Zielnica ; Akademia Ekonomiczna w Poznaniu. |
260 |
_aPoznań : _bWydawnictwo Akademii Ekonomicznej, _c2004. |
||
300 |
_a96 s. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 94-96. | ||
650 | 7 |
_aChemikalia rolnicze _xaspekt środowiskowy. _2kaba _944725 |
|
650 | 7 |
_aOdpady rolnicze _xaspekt środowiskowy. _2kaba _944726 |
|
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xaspekt środowiskowy. _2kaba _944727 |
|
700 | 1 |
_aZielnica, Jerzy _c(technologia żywności). _944715 |
|
710 | 2 |
_aAkademia Ekonomiczna (Poznań). _bWydawnictwo. _4pbl _9100712 |
|
920 | _a83-7417-007-7 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c23404 _d23404 |