000 | 01730cam a2200385 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2005781765 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231102942.0 | ||
020 | _a8320429668 | ||
035 | _a(OCoLC)749787555 | ||
040 |
_aŁ 30/BPa _cŁ 30/BPa _dŁ 30/MS _dWR U/dl _dKR U/42AKs _dTARN 010/ AK |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
100 | 1 |
_aLuning, P. A. _945848 |
|
240 | 1 | 0 |
_aFood quality management _l(pol.) _959286 |
245 | 1 | 0 |
_aZarządzanie jakością żywności : _bujęcie technologiczno-menedżerskie / _cP. A. Luning, W. J. Marcelis, W. M. F. Jongen ; z ang. przeł. Zdzisław Źródłowski. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Naukowo-Techniczne, _c2005. |
||
300 |
_a411 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 | _aŻywność, Jakość, Technologia | |
504 | _aBibliogr. s. 393-[405]. | ||
521 | 8 | _aDla pracowników naukowych, kadry pracujacej w przemyśle, nauczycieli akademickich, studentów interesujących się zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej. | |
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xkontrola jakości _vpodręczniki akademickie. _2kaba _945865 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xjakość _vpodręczniki akademickie. _2kaba _945866 |
|
650 | 7 |
_aZarządzanie jakością _vpodręczniki akademickie. _2kaba _935823 |
|
700 | 1 |
_aMarcelis, W. J. _d(1948- ). _945849 |
|
700 | 1 |
_aJongen, W. M. F. _945850 |
|
700 | 1 |
_aŹródłowski, Zdzisław. _eTł. _945851 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne. _4pbl _9100708 |
|
830 | 0 |
_aŻywność, Jakość, Technologia _939256 |
|
920 | _a83-204-2966-8 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c24002 _d24002 |