000 01730cam a2200385 i 4500
001 zz2005781765
003 NUKAT
005 20241231102942.0
020 _a8320429668
035 _a(OCoLC)749787555
040 _aŁ 30/BPa
_cŁ 30/BPa
_dŁ 30/MS
_dWR U/dl
_dKR U/42AKs
_dTARN 010/ AK
041 1 _apol
_heng
100 1 _aLuning, P. A.
_945848
240 1 0 _aFood quality management
_l(pol.)
_959286
245 1 0 _aZarządzanie jakością żywności :
_bujęcie technologiczno-menedżerskie /
_cP. A. Luning, W. J. Marcelis, W. M. F. Jongen ; z ang. przeł. Zdzisław Źródłowski.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c2005.
300 _a411 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aŻywność, Jakość, Technologia
504 _aBibliogr. s. 393-[405].
521 8 _aDla pracowników naukowych, kadry pracujacej w przemyśle, nauczycieli akademickich, studentów interesujących się zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xkontrola jakości
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_945865
650 7 _aŻywność
_xjakość
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_945866
650 7 _aZarządzanie jakością
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_935823
700 1 _aMarcelis, W. J.
_d(1948- ).
_945849
700 1 _aJongen, W. M. F.
_945850
700 1 _aŹródłowski, Zdzisław.
_eTł.
_945851
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne.
_4pbl
_9100708
830 0 _aŻywność, Jakość, Technologia
_939256
920 _a83-204-2966-8
942 _2z
_cBKC
999 _c24002
_d24002