000 01374cam a2200337 i 4500
001 zz2005849776
003 NUKAT
005 20241231111831.0
020 _a8373382550
035 _a(OCoLC)749650629
040 _aKR U/EPl
_cKR U/EPl
_dKR U/ES
_dWA U/JKs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aZnamirowska, Agata.
_949507
245 1 0 _aWartość rzeźna, jakość mięsa i tłuszczu chłodzonego i mrożonego oraz poziom akumulacji związków toksycznych w zależności od wieku koni /
_cAgata Znamirowska ; Uniwersytet Rzeszowski. Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego.
260 _aRzeszów :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego,
_c2005.
300 _a91 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
502 _aRozprawa habilitacyjna. Uniwersytet Rzeszowski, 2005.
504 _aBibliogr. s. 81-90.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aKonie rzeźne
_xklasyfikowanie.
_2kaba
_949524
650 7 _aKonina
_xjakość.
_2kaba
_949525
650 7 _aKonina
_xzawartość metali ciężkich.
_2kaba
_949526
650 7 _aKonina
_xzawartość pestycydów.
_2kaba
_949527
710 2 _aUniwersytet Rzeszowski.
_bWydawnictwo.
_4pbl
_9101118
920 _a83-7338-255-0
942 _2z
_cBKC
999 _c25645
_d25645