000 01299cam a2200289 i 4500
001 zz2005990521
003 NUKAT
005 20241231114013.0
020 _a8372446032
035 _a(OCoLC)749899271
040 _aLUBL 58/LK
_cLUBL 58/LK
_dLUBL 58/LK
_dWA N/PBbj
_dLUBL 58/ESs
_dWA N/PBbps
_dKR U/42JCs
080 _a664(075.8)
100 1 _aBiller, Elżbieta.
_946765
245 1 0 _aTechnologia żywności :
_bwybrane zagadnienia /
_cElżbieta Biller ; [aut. rozdz. XIV Andrzej Neryng].
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo SGGW,
_c2005.
300 _a234, [2] s. :
_bfot., rys., wykr. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz.
521 8 _aDla studentów studiów dziennych, zaocznych, wieczorowych i zamiejscowych Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie, dla studentów Wydziału Inżynierii Produkcji SGGW, a także dla osób specjalizujących się w zakresie utrwalania i przetwórstwa żywności.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_932444
700 1 _aNeryng, Andrzej.
_949513
920 _a83-7244-603-2
942 _2z
_cBKC
999 _c25655
_d25655