000 | 01299cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2005990521 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114013.0 | ||
020 | _a8372446032 | ||
035 | _a(OCoLC)749899271 | ||
040 |
_aLUBL 58/LK _cLUBL 58/LK _dLUBL 58/LK _dWA N/PBbj _dLUBL 58/ESs _dWA N/PBbps _dKR U/42JCs |
||
080 | _a664(075.8) | ||
100 | 1 |
_aBiller, Elżbieta. _946765 |
|
245 | 1 | 0 |
_aTechnologia żywności : _bwybrane zagadnienia / _cElżbieta Biller ; [aut. rozdz. XIV Andrzej Neryng]. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo SGGW, _c2005. |
||
300 |
_a234, [2] s. : _bfot., rys., wykr. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
521 | 8 | _aDla studentów studiów dziennych, zaocznych, wieczorowych i zamiejscowych Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie, dla studentów Wydziału Inżynierii Produkcji SGGW, a także dla osób specjalizujących się w zakresie utrwalania i przetwórstwa żywności. | |
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _vpodręczniki akademickie. _2kaba _932444 |
|
700 | 1 |
_aNeryng, Andrzej. _949513 |
|
920 | _a83-7244-603-2 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c25655 _d25655 |