000 01440cam a2200325 i 4500
001 zz2005908935
003 NUKAT
005 20241231111035.0
020 _a8320431077
035 _a(OCoLC)749779220
040 _aŁ 30/BSt
_cŁ 30/BSt
_dŁ 30/MS
_dKR U/GZs
_dLUBL U/RS
245 0 0 _aInżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego :
_bpraca zbiorowa /
_cpod red. Piotra P. Lewickiego ; [aut. Piotr P. Lewicki et al.].
250 _aWyd. 4.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c2005.
300 _a467, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aPodręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504 _aLiteratura uzup. s. 461-462. Indeks.
521 8 _aDla studentów wydziałów technologii żywności i techniki rolniczej akademii rolniczych, studentów politechnik.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xaparatura i sprzęt
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_949896
650 7 _aProcesy produkcyjne
_xmodele matematyczne
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_950447
700 1 _aLewicki, Piotr P.
_d(1937-2011).
_eRed.
_913161
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne.
_4pbl
_9100708
830 0 _aPodręczniki Akademickie.
_pPrzemysł Spożywczy
_91167
920 _a83-204-3107-7
942 _2z
_cBKC
999 _c25821
_d25821