000 | 01440cam a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2005908935 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231111035.0 | ||
020 | _a8320431077 | ||
035 | _a(OCoLC)749779220 | ||
040 |
_aŁ 30/BSt _cŁ 30/BSt _dŁ 30/MS _dKR U/GZs _dLUBL U/RS |
||
245 | 0 | 0 |
_aInżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : _bpraca zbiorowa / _cpod red. Piotra P. Lewickiego ; [aut. Piotr P. Lewicki et al.]. |
250 | _aWyd. 4. | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Naukowo-Techniczne, _c2005. |
||
300 |
_a467, [1] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 | _aPodręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy | |
504 | _aLiteratura uzup. s. 461-462. Indeks. | ||
521 | 8 | _aDla studentów wydziałów technologii żywności i techniki rolniczej akademii rolniczych, studentów politechnik. | |
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xaparatura i sprzęt _vpodręczniki akademickie. _2kaba _949896 |
|
650 | 7 |
_aProcesy produkcyjne _xmodele matematyczne _vpodręczniki akademickie. _2kaba _950447 |
|
700 | 1 |
_aLewicki, Piotr P. _d(1937-2011). _eRed. _913161 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne. _4pbl _9100708 |
|
830 | 0 |
_aPodręczniki Akademickie. _pPrzemysł Spożywczy _91167 |
|
920 | _a83-204-3107-7 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c25821 _d25821 |