000 | 00979cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001865233 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231102401.0 | ||
020 | _a0471152749 | ||
035 | _a(OCoLC)1424340137 | ||
040 |
_aNUKAT _cKR 7/MK/EG/DZ _dKR 7/HTs |
||
100 | 1 |
_aSackler, Warren. _918687 |
|
245 | 1 | 0 |
_aFoodservice cost control using Microsoft Excel for Windows / _cWarren Sackler, Samuel R. Trapani. |
260 |
_aNew York : _bJohn Wiley & Sons, _c1996. |
||
300 |
_aXIII, 241 s. : _bil. ; _c28 cm + _e2 dyskietki. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
650 | 7 |
_aGastronomia _xaspekt ekonomiczny. _2kaba _9126173 |
|
650 | 7 |
_aArkusze kalkulacyjne. _2kaba _924767 |
|
650 | 7 |
_aMicrosoft Excel for Windows (oprogramowanie). _2kaba _929510 |
|
700 | 1 |
_aTrapani, Samuel R. _921597 |
|
920 | _a0-471-15274-9 | ||
942 |
_2z _cBKM |
||
999 |
_c2616 _d2616 |