000 01183cam a2200301 i 4500
001 xx001865639
003 NUKAT
005 20241231102416.0
020 _a0306461161
035 _a(OCoLC)751170576
040 _aNUKAT
_cKR 7/MK
_dKR 7/EG
_dKR 7/DZ
_dKR 7/HTs
245 0 0 _aQuality attributes of muscle foods /
_ced. by Youling L. Xiong, Chi-Tang Ho and Fereidoon Shahidi.
260 _aNew York :
_bKluwer Academic / Plenum Publishers,
_c1999.
300 _aIX, 433 s. :
_bil. ;
_c26 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aMateriały z sympozjum, które odbyło się 29 marca – 2 kwietnia 1998 r. w Dallas w Teksasie.
504 _aBibliogr. przy poszczególnych rozdziałach.
650 7 _aMięso
_xjakość
_vkonferencje.
_2kaba
_9157351
700 1 _aXiong, Youling L.
_eRed.
_923490
700 1 _aHo, Chi-Tang
_d(1944- ).
_eRed.
_99574
700 1 _aShahidi, Fereidoon
_d(1951- ).
_eRed.
_919213
710 2 _aKluwer Academic Publishers (Dordrecht).
_4pbl
_9106894
920 _a0-306-46116-1
942 _2z
_cBKM
999 _c2618
_d2618