000 | 01183cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001865639 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231102416.0 | ||
020 | _a0306461161 | ||
035 | _a(OCoLC)751170576 | ||
040 |
_aNUKAT _cKR 7/MK _dKR 7/EG _dKR 7/DZ _dKR 7/HTs |
||
245 | 0 | 0 |
_aQuality attributes of muscle foods / _ced. by Youling L. Xiong, Chi-Tang Ho and Fereidoon Shahidi. |
260 |
_aNew York : _bKluwer Academic / Plenum Publishers, _c1999. |
||
300 |
_aIX, 433 s. : _bil. ; _c26 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aMateriały z sympozjum, które odbyło się 29 marca – 2 kwietnia 1998 r. w Dallas w Teksasie. | ||
504 | _aBibliogr. przy poszczególnych rozdziałach. | ||
650 | 7 |
_aMięso _xjakość _vkonferencje. _2kaba _9157351 |
|
700 | 1 |
_aXiong, Youling L. _eRed. _923490 |
|
700 | 1 |
_aHo, Chi-Tang _d(1944- ). _eRed. _99574 |
|
700 | 1 |
_aShahidi, Fereidoon _d(1951- ). _eRed. _919213 |
|
710 | 2 |
_aKluwer Academic Publishers (Dordrecht). _4pbl _9106894 |
|
920 | _a0-306-46116-1 | ||
942 |
_2z _cBKM |
||
999 |
_c2618 _d2618 |